[Informationen uppdateras löpande]

 

Vi håller öppet i våra anläggningar i Helsingborg och Ängelholm som vanligt och vi erbjuder samma möjligheter och tjänster som normalt. Se aktuella öppettider HÄR

Vi tar våra kunders och anställdas hälsa och välbefinnande på största allvar och vi följer pandemilagen och folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer för COVID-19.

Vi vill för våra anställda säkra en trygg arbetsplats och samtidigt för våra kunder säkerställa en trygg kontakt med Fribrocks Bil.

Med andra ord, vi ser till att vidta alla nödvändiga försiktighetsåtgärder så att vi fortsatt kan hjälpa dig med ditt bilägande.

Om du har frågor är vi tillgängliga på telefon 042-38 11 00 eller via vårt webformulär

 

Våra verkstäder

Du kan tryggt lämna din bil på våra verkstäder i Ängelholm eller Helsingborg. Vi har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder, så att vi enkelt och tryggt kan utföra det planerade arbetet på din bil.

Alla anställda på Fribrocks Bil som har kontakt med kundbilar följer myndigheternas instruktioner för ökad hygien. Vår verkstadspersonal använder handskar, sätesskydd och rattskydd. I samband med att du hämtar ut din bil lämnar vi med en desinficerande rengöringsservett, så du själv kan utföra en kompletterande avtorkning.

Ska vi hämta din bil?

I samarbete med Tidler erbjuder Fribrocks Bil att till subventionerad kostnad (från 495:-) hämta och lämna din bil på din hemadress i samband med ditt verkstadsbesök. Naturligtvis görs detta med ett speciellt fokus på hygien, och där våra förare använder handskar, sätesskydd och rattskydd.

Om du har några frågor eller önskemål i samband med ovanstående, ring gärna oss på 042-38 11 30 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

 

Vår försäljningsavdelning

Finns det en bil du gärna vill se eller prova?

Vi håller öppet som vanligt och ser till att du kan handla din nya bil säkert hos oss. Detta innebär att du alltid är välkommen att besöka en av våra anläggningar för att se och provköra en bil.

Våra försäljningslokaler är stora och luftiga och vi har tillsett att all personal med kundkontakt har tillgång till handsprit och munskydd. Vår personal instrueras också om hur man upprätthåller högsta möjliga hygiennivå.

 

Private Shopper

Önskar du att boka tid för ditt bilköp med en av våra säljare, även utanför våra ordinarie öppettider? Maila oss på [email protected] eller kontakta respektive bilförsäljare och boka in en tid.

 

Visa och köp bil online

Om du har hittat en av våra bilar på nätet erbjuder vi – som alternativ till ett fysiskt besök i bilhallen – ett personligt videomöte och videopresentation av våra bilar. Detta görs då via WhatsApp, Google Duo (android) eller Facetime (Apple/iOS)

 

Visning av bil hemma

Om du istället vill se bilen på din hemadress kan också erbjuda att en av våra bilförsäljare kör hem till dig med bilen.

 

Leverans av din nya bil

När det är dags för leverans av din nya bil kan du tryggt göra det som planerat. Vi gör emellertid ett antal reservationer, både för att du och våra anställda ska känna sig trygga.

Den vanliga handskakningen ersätts med ett varmt leende. Tillsammans går vi genom olika funktioner utanför bilen, så vi undviker en nära kontakt.

Vi är medvetna om att detta inte nödvändigtvis ger dig en fullständig genomgång av bilen. Därför erbjuder vi gärna dig en ny genomgång när COVID-19 är över.

Vi hoppas på din förståelse av denna åtgärd.

 

Vi vidtar försiktighetsåtgärder

På Fribrocks Bil har vi tagit följande initiativ för att minimera risken för spridning av COVID-19:

  • Vi välkomnar dig med ett leende istället för att en handskakning.
  • Vi upprätthåller ett rimligt fysiskt avstånd internt och till våra kunder.
  • Våra medarbetare har skärpt fokus på personlig hygien och att löpande använda handsprit.
  • Vid kontor, betalterminaler och signeringsapplikationer finns handsprit & ytdesinfektion tillgängligt.
  • Vi har normalt under 10% av det i pandemilagen tillåtna besökarantalet för våra lokaler
  • På inglasade försäljningskontor använder både vi & du som kund munskydd när vi träffas.