Välkommen att boka via knappen nedan. För närvarande har vi automatisk bokning på vår anläggning Bergavägen 6 i Helsingborg.

Boka service i Helsingborg

Boka service i Ängelholm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra anläggning i Helsingborg och Helsingborgsvägen 27 i Ängelholm är auktoriserad verkstad för Hyundai service.

Underhållsservice

Vi är experter på Hyundai
En auktoriserad Hyundai-verkstad utför alltid service och reparationer enligt fabrikens senaste rekommendationer. Vi har tillstånd att hantera eventuella garantiarbeten och tekniska uppgraderingar rekommenderade av Hyundai-fabriken i samband med service. Vi kontrollerar också om det finns mjukvaruuppdateringar för din bil och uppdaterar den i så fall med dessa.

Våra certifierade tekniker är specialister på Hyundai, med en omfattande utbildning och kontinuerlig fortbildning. Så fort en ny modell kommer utbildas alla våra tekniker på den. Därför kan du vara säker på att vi till 100% kan Hyundai.

Prisvärd service
En auktoriserad verkstad ger service som är prisvärd – var noga med att kontrollera att samma kontrollpunkter och åtgärder ingår när du jämför priser och innehåll. Kontrollera att du verkligen får det du betalar för.
De flesta av våra verkstäder kan erbjuda ersättningsbil i samband med ordinarie underhållsservice. Fråga när du bokar.

Hyundai MapCare
När du lämnar in din bil på underhållsservice hos en auktoriserad verkstad ingår även en kontroll och eventuell uppdatering av ditt Hyundai-navigationssystem till den senaste kart- och mjukvaruversionen. Helt gratis! Servicen gäller 5 årliga uppdateringar räknat från bilens första registreringsdatum. För privatimporterade bilar gäller särskilda villkor.

Regelbunden service är viktig
Följ servicebokens föreskrifter om regelbundet underhåll så förblir din bil pålitlig och säker. Anlita Hyundais auktoriserade verkstäder som har rätt utrustning, är utbildade för att ta hand om din Hyundai och har tillgång till Hyundai Original reservdelar.

Plåt- och lackskador

När oturen är framme så är det bra att ha en bra skadereparatör. Vi besiktigar bilen, sköter kontakten med försäkringsbolaget och ordnar med låne- eller hyrbil. Plåtskador utför vi i Helsingborg och på Helsingborgsvägen 27 i Ängelholm.

Vi har ett genuint intresse av att alltid bli bättre, ta därför gärna kontakt med oss ifall ditt besök inte motsvarar vad du förväntat dig!