Välkommen till oss på Fribrocks Bil!

Fribrocks Bil representerar ett brett utbud av bilmärken. Vi har försäljning och fullservice för Peugeot, Hyundai, Opel, Citroen, DS, Mitsubishi, Aixam och Honda. Vi är dessutom auktoriserad verkstad för SAAB, Subaru, Alfa Romeo, Abarth, Chrysler, Fiat och Fiat Professional. Välkommen till våra anläggningar i Helsingborg och Ängelholm.

Totalt är vi ca 70 kunniga och engagerade medarbetare som vill göra allt för att ditt bilköp, ägande och bilåkande skall bli så angenämt som möjligt. I våra fullserviceanläggningar erbjuder vi försäljning, finansiering, service, reservdelar, tillbehör och biluthyrning.

Tack vare vår fina nybilsförsäljning byter vi in många begagnade bilar. Hos oss har Du alltid ett brett utbud av begagnade bilar att välja bland, självklart med Fribrocks Bil’s unika Trygghetsavtal.

Fribrocks Bil ingår i Portvakten koncernen – www.portvakten.se

 

 

Vårt motto är:

“Du kan förmodligen klara dig utan oss. Men vi kan aldrig klara oss utan dig. Denna enkla insikt skall styra allt vi gör. Därför skall du alltid få den bästa omtanken, det bredaste utbudet och den bästa servicen.”

 

Fribrocks Bil – Bilar för alla!

 

 

Företagsinformation

Fribrocks Bil Skåne AB

Org.nr: 556287-0880

Bankgiro: 5681-5384

Bergavägen 6, Helsingborg och Transportgatan 7C, Ängelholm

 

Fribrocks Bilaktiebolag

Org.nr: 556061-8521

Bankgiro: 294-1508

Helsingborgsvägen 27, Ängelholm

 

Postadress:

Box 1044

262 21  Ängelholm